Monday, June 6, 2011     17:19

E-Commerce

Electronic Commerce (ook wel e-commerce, e-business of elektronische bedrijfsvoering genoemd) is de verzamelnaam van alle manieren waarop via computernetwerken (bijvoorbeeld het Internet of een extranet) handel bedreven kan worden, en is de benaming van de studie hiervan. Het begrip electronic commerce is dus breder dan geld verdienen op Internet. Maar met name Internet heeft gezorgd voor een explosieve toename van e-commerce. In de eerste plaats doordat aanbieders en afnemers tegen betrekkelijk geringe kosten een wereldwijde markt kunnen betreden die door Internet bovendien veel transparanter is geworden. [bron: wikipedia]

WebShops


Het internet is een zeer krachtig medium als het gaat om handel drijven en uw eigen presentatie.

BoxWorks E-Commerce heeft diverse branches waarin het actief is. Deze lopen veelal uiteen, altijd met één gemeenschappelijke factor. De kracht en het bereik van het internet nooit onderschattend.

Meer Weten

Van idee tot realisatie!

BoxWorks E-Commerce?

BoxWorks E-Commerce creeërt voor haar opdrachtgevers online shops in eigen huisstijl. Uiteraard met een volledig beheerbaar backoffice waaraan tevens uw administratie aan gekoppelt kan worden. Wij werken ideeën uit naar concepten, met als doel het genereren, continueren en verbeteren van uw online omzet en uw commerciele aanwezigheid op het web.

 

iDeal betalingen ontvangen?

Indien je een webshop wilt beginnen, is één van de prioriteiten die je oppakt, de te ontvangen betalingen voor jouw verkochte artikelen. Zeker als starter, is een lopend abonnement bij een payment provider niet altijd een optie. BoxWorks is Official Businesspartner van Mollie betaaldiensten. Mollie neemt alle betalingen van je over en rekent hier GEEN abonnementskosten voor.
Zo kan je je als startende ondernemer volledig richten op het drijven van jouw online onderneming en betaal je pas als er daadwerkelijk wat verkocht word. Dat is pas meedenken!

Gratis Aanmelden

Gratis aanmelden voor Mollie betaaldiensten doe je hier!
Klik op het logo om VANDAAG nog te beginnen
!

De in Nederland meest gebruikte online betaalmethode tegen de beste voorwaarden via BoxWorks en Mollie. Geschikt voor alle tarieven, zowel hoog als laag.

  • iDEAL zonder de rompslomp.
  • Slechts €0,99 (excl. BTW) per transactie..
  • Géén setup- en abonnementskosten.
  • Duidelijk transactieoverzicht.


ShopFactory
Payment Providers

Wij werken voor realisatie van webshops met de developers software van ShopFactory. Ook VirtueMart en OpenCart behoren tot de mogelijkheden. Onze keuze wordt ondersteund door een waarborg van veiligheid, professionaliteit, integratie van diverse modules en uiteraard de ondersteuning en update mogelijkheden vanuit de ontwikkelaar.

De samenwerkende partners van ShopFactory, zowel logistiek als de payment providers, zijn zeer uiteenlopend en talrijk aanwezig.

Onder BoxWorks E-Commerce, vallen ook al onze eigen commerciele activiteiten en webshops. Onze concepten lopen zeer uiteen en zijn zeer gevarieerd. Bij onze webshops in eigen beheer, maken wij ook gebruik van ShopFactory.

Bestaande concepten

R2Carcare | bemiddeling in automotive diensten en produkten
BoxWorks Concepts | website ontwerp, grafisch ontwerp, huisstijl en logo's
BabyWorks | ontwerp babysites, digitale geboortekaartjes, online shop
BoxWorks E-Commerce | advies retail, advies e-tail, online shopgroep

 

ontwerp en realisatie

waarom BoxWorks

volg ons

tagcloud